fredag den 30. oktober 2009

Sprut, sprut, dadada, sprut...

Lina har lært noget nyt - hun kan nu sprutte spyt...lækkert siger jeg bare!! ;) hun har det mest triumferende udtryk i ansigtet, når hun sprutter med tungen godt ude af munden og ser helt overstadig ud når hun efterfølger med da da dada og noget der lyder som atle, atle, atle...altså hun er en SKØN lille tøs :) bare så glad og i godt humør hele tiden. Hendes søvn går op og ned i øjeblikket, men hun har flere og flere nætter, hvor hun sover 7-8 timer i træk...det klager vi ikke over ;) at der så stadig er nætter, hvor hun vågner 2-3-4 gange, det tager vi så med...for mon ikke det går over på et tidspunkt?

Hun er blevet totalt sej til at lege med sit legetøj - hun får mere og mere ud af det, og nu kan hun også sidde i højstolen lidt ind imellem. Det er et stort hit til aftensmaden, at hun rigtig kan være med ved bordet - og igår fik vi os en lille forsmag på, hvordan det kan ske at blive om ikke så længe - Annika sad og spillede fandango og lavede ALT andet end at spise, imens sad Lina overfor hende og lignede bare en flækket træsko...hun synes bare det var evigt sjovt...og jo sjovere Lina synes det var, jo mere spillede Annika op til hende...det kan kun ende i en masse gang fjant på et tidspunkt! Kan blive helt træt ved tanken :D og kan samtidig ikke lade være med at tænke på, hvor slemme Jakob og jeg vist nok kunne være, da vi var små...hmmm ;)



Legetøjet får den store tur



Lina i højstolen :)

Til Bedstefars bisættelse sad Lina i sin barnevogn og tronede - faktisk sad hun pludselig helt uden at støtte sig op af ryglænet!! Og hun bukkede sig fremover for at tage et stykke legetøj uden at vælte...og kunne oven i købet selv sætte sig op igen! Så vil påstå, at hun faktisk sad selv. Hun har ikke rigtig gjort så meget i det siden...men et par gange er det da lykkedes - som her:


Hun ser selv helt forbavset ud :D


Mig og mine tøser :)



Lina med smukke smukke øjne :)
/Ida

1 kommentar:

  1. Hold da op hvor er hun dygtigt! Hun er faktisk så dygtig til at styre sin krop, så hun kan stjæle legetøj fra de mindre børn, som endnu ikke kan styre armene på samme måde ;D

    På billedet ser hun bestemt ud til at sidde selv! Hvor er det flot - og ja hun har bestemt rigtigt smukke øjne ;)

    SvarSlet