lørdag den 10. september 2011

weekendaktiviteter

Torsdag da Pelle fik fri, startede vi weekenden med at besøge Henrik og Henriette - og deres lille Oscar på 10 mdr - ude i Falcon City of Wonders. Vi var som bekendt meget spændt på at tjekke området ud, da vi havde store forventninger om, at det måske ville være noget for os. Vi var umiddelbart meget begejstrede - både for indretningen af deres hus, standen af samme samt for området. I samme omgang besluttede vi os for at sætte alt ind på at komme derud at bo. Henrik kontaktede den mægler, de havde lejet deres hus igennem og nyhederne var umiddelbart lidt nedslående. Han havde tidligst noget ledigt fra slut september-start oktober. Men vi bestemte os alligevel for at tjekke det ud, da det var det bedste, vi hidtil havde set. Vi lavede en kvart aftale om at se det lørdag eftermiddag. Ungerne havde en fest under hele besøget - og Annika tabte sit hjerte 100% til lille Oscar, som vist fik underholdning for flere dage af at have besøg af et par ældre tøser ;)

Igår morges kl. 09.00 startede vi weekenden med en dejlig morgenmad/brunch sammen med hovedparten af Pelles kolleger og familier. Det var superhyggeligt og fedt at få hilst på alle :) Lone fik efter en gang mindre gruppepres overtalt alle (eller de fleste?) af "konerne" til at tage med til Balut imorgen sammen med en kæmpeflok andre danske kvinder. Balut er efter sigende ikke yatzy og så er det alligevel yatzy, det må man bare ikke kalde det :D det er yatzy der er fint på den og så er det med pakker....pakkespils-yatzy? Anyway det skal jeg åbenbart til imorgen ;) mere eller mindre frivilligt vil jeg sige ;)

Efter morgenmaden tog vi tilbage på hotellet og fik alle - pånær Annika - en middagslur. Efter alle var kommet til sig selv tog vi ud til Mall of The Emirates, hvor de har sådan cirka alt. Det er der, den berømte indendørs skibakke er at finde, og udover det er der vel alt, hvad hjertet kan begære. De har blandt en stor, stor legetøjsbutik, hvor der er en del legetøj, man må lege med ;) og hvor Annika tabte sit hjerte til en prinsessekjole, som forældrene kom til at købe - der røg selvfølgelig en med til lillesøsteren også, for man gør jo ikke forskel på børn ;) så nu er de indehavere af 1 stk. Belle-kjole (Skønheden fra Skønheden og Udyret) hver - og Annika er lykkelig udover alle grænser!

Efter lidt shopping spiste vi på en lækker fiskerestaurant med udsigt over skibakken :) det var superlækker mad, velopdragne børn og ren hygge. Herefter var det sent og tid til at vende snuden mod hotellet (undertegnede måtte aflægge toilettet et besøg og prise sig lykkelig for sine "stop-diarré-lige-nu"-piller...nederen!). Klokken var næsten ni, da pigerne blev puttet og jeg var utilpas i mavsen og faldt i søvn sammen med Annika - virkelig selskabeligt!! Idag har maven også været lidt ved siden af sig selv, og jeg har ikke haft nogen særlig appetit - kan dog mærke, det er i bedring her sidst på aftenen. (Ville bare ønske, at Annika kunne sove - hun har nu kartet rundt i sengen i en time...kl. er 21.42 og hun virker stadig totalt fresh! Suk!)

(OH MY - det her bliver langt....)

Idag var vi spændte på om den kvarte aftale med mægleren fra i torsdags mon ville blive til en hel aftale. Samtidig havde vi kigget lidt rundt og fundet området The Villa, som vi synes så meget attraktivt ud, og som er nabo til Falcon City. Pelle ringede fra morgenen af til en mægler, som ville kontakte os op af dagen. Så vi gik i venteposition. Omkring middagstid havde vi aftale med både mægleren i The Villa og ham i Falcon City.

Turen gik først til The Villa. Allerede da vi kørte ind i området, var vi solgte. Der er simpelthen så hyggeligt derude. Som alle andre områder under opførelse er der en del, der er meget færdig (inkl. en FED legeplads, som vi kørte forbi) og så er der en del, der stadig er rent byggegrund. De to huse vi fik vist var begge i et område, der ligger et sted mellem helt færdigt og byggegrund - hvilket praktisk talt vil sige, at der ikke mangler meget andet end alt det grønne....ifølge mægleren skulle det komme inden for de næste par måneder. Men samtidig ser det ud til, at vi kan få rigtig meget for pengene. Det er naturligvis ikke billigt, men det er heller ikke dyrt ift. det, man får. Huset er intet mindre end kæmpestort - 334 kvm. I stueplan er der stue, spisestue, stort køkken, gæsteværelse med eget badeværelse, maids room (gæsteværelse til 1 prs - også eget bad), laundry room (lillebitte), og et toilet. På førstesalen er der et family room på reposet af en brugbar størrelse, fire værelser samt tre badeværelser. Huset er detached og hænger altså ikke sammen med naboerne, derfor er haven temmelig stor og der er egen pool :) YES vi er solgt! (Grundplan kan ses her, det er så vidt vi kan regne ud en type A1 :)). Endelig står husene tomme og kan være indflytningsklare på få dage. Så nu mangler vi bare de praktiske detaljer, som vi sætter i værk fra imorgen - tror jeg!!

NØJ hvor vi GLÆDER os :D

2 kommentarer:

  1. Hej søde Ida :)Hold nu op hvor det lyder vanvittigt - det er jo helt vildt skræmmende og fantastisk på en gang! Jeg kan godt forstå at det alt sammen er noget man lige skal vænne sig til, men nu så jeg lige grundplanet til huset, og jeg må sige at det trækker i en voldsomt positiv retning!!! Det er en fornøjelse at følge lidt med herinde :) På den måde kan jeg drømme mig lidt væk fra pecialet i ny og næ ;) MANGE knus og tanker fra Marianne

    SvarSlet
  2. Uh spændende!! Håber det hele falder nemt på plads så I kan komme i jeres eget hus og få skabt en dagligdag dernede.
    Lejer man det møbleret eller skal I ud og stor-shoppe for at kunne udfylde alle de m2??

    /Signe

    SvarSlet