onsdag den 14. september 2011

tålmodighed

Det er altså bare ikke min stærke side - ikke altid i hvert fald! Det her bolig-cirkus sætter virkelig min tålmodighed på prøve. Som bekendt var vi igår ude at se på endnu et hus i The Villa - og i virkeligheden føles det fjollet, for det har været ens huse, vi har set på. Det vi så igår viste sig at være naboen til et af de andre, vi har set! Hvilket i og for sig var ganske fint. Vi blev klogere på den præcise beliggenhed, som vi bestemt synes om. Det ligger forholdsvist tæt på den del af The Villa, som er helt færdigetableret med landscaping und alles. Samtidig lærte vi så, at den rent faktisk også ligger i gåafstand fra en vildt lækker legeplads!

Lidt billeder - ej okay - en KÆMPE stak billeder:




















Vi bød med det samme den samme pris, som vi havde budt den anden mægler. Denne mægler virkede på ingen måder afvisende. Idag kom meldingen, at den halvvejs var accepteret - hvilket vil sige, at der ejerne er far og søn...og sønnen har accepteret. Vi mangler så stadig farens accept, som lader vente på sig. Det er lidt skidt, at mægleren har så svært ved at komme i kontakt med ejerne. Samtidig er ejerne bosat i England, hvilket også kan være lidt problematisk - man vil helst have en landlord, der er bosat i landet.

Her til eftermiddag kontaktede mægleren os så igen - at han har en anden villa, hvor landlord er villig til at acceptere vores bud. Men villaen ligger i et område i The Villa, som vi endnu ikke har set. Det betyder altså, at vi skal derud igen imorgen - for igen at kigge på et hus magen til de tre andre, vi har set. Suk! Men vi føler lidt, vi er nødt til det....selvom jeg ikke er helt glad for det - var virkelig tilfreds med beliggenheden på det andet!!

Nå, men fortællingen fortsætter imorgen...

3 kommentarer:

  1. WAUW!!!! Shit et fedt hus altså!!!!
    Håber i inden længe kan få fat i et som er perfekt for jer!

    SvarSlet
  2. MEGA fedt :-) Hvor bliver det spændende :-) Men hvad med containeren - er den ikke "landet" endnu? Knus

    SvarSlet
  3. Hold da op - kan I være der??? ;)

    SvarSlet