søndag den 4. september 2011

Annika 4 år

Den sidste tid har været mere end bare hektisk, følelsesladet, hæsblæsende, forvirrende, nervepirrende og på alle områder meget uvirkelig. Det var trist at forlade Danmark - jeg er ikke god til at tage afsked, og det var ligesom lidt svært at undgå ;) Annikas fødselsdag føles som en parantes i alt det andet - i hvert fald for os voksne, men bestemt ikke for Annika. Jeg har måttet sande, at 4-års-fødselsdagen er den første rigtig store fødselsdag, som der bliver bygget op til længe, og som barnet forstår. Annika har glædet sig som en vanvittig til at blive fejret både af børnehaven og familien - og til at få gaver og prinsessekage!

Hun var glad hele sin lange 4-års-fødselsdag, som startede med morgenvækning af både Bedsteforældrene, Moster, Forældre og Lillesøster - hun blev så forlegen, at hun gemte sig ved mig som en anden struds. Gaverne blev ivrigt pakket op (og de kom væltende i en lind strøm gennem hele dagen) og alle vel modtaget! Hun fik:

- en del sylvanian families (som vi supplerede op med i Kastrup lufthavn, da de sidste danske kontanter skulle brændes af)
- en prinsessetaske i pink glimmer indeholdende, plastik-øjenskygge og læbestift (STORT hit!!!), telefonliste-bog og telefon
- en fiiin sommerkjole (som hun boede i det efterfølgende tre dage - indtil moren sagde stop)
- en flet-taske med blomster (som ikke rigtig kunne hamle op med den pink glimmer - men hvad kan også hamle op med pink glimmer ;))
- Barbie brud og Ken brudgom (som blev modtaget med et: Det er bare prinsen... underforstået "og han er jo et nødvendigt onde, hvis man skal giftes")
- Ticket to Heaven rygsæk i hvid med lilla bomber på - som hun er MEGET glad for!
- Hello kitty natkjole
- Hello kitty underbukser
- Disney Princess underbukser
- Disney Princess sengetøj

Vi startede med at aflevere Lina i vuggestuen og holde afslutning det med frugtspyd, som var en stor succes :) så afleverede vi Annika i børnehaven, tog hjem og satte os og gloede lettere handlingslammede på hinanden. Dagen før afrejse og foran ventede en dag fyldt med gæster - og vi var endnu ikke færdige med at pakke. Da vi havde siddet sådan i en halv time blev det til en lille smule pakkeri, inden det atter var tid til at drage mod børnehaven - denne gang for at fejre fødselsdag og samtidig tage afsked med dem alle. Annika havde bestilt prinsessekage, så jeg havde tryllet et prinsesseslot frem - lavet af lyserød giftkage - den blev beundret og konsumeret ;)

Afskeden med børnehaven for Annika var rørende. Hun blev kysset og krammet og kysset og krammet af både børn og voksne - og der stod en helt hær for at vinke farvel til hende, da vi kørte....det var svært for moren!!! Annika synes bare det var hyggeligt :)

Hjemme igen tryllede min mor i køkkenet - ganske uvurderligt!!! Så da de første gæster ankom stod to meget lækre skaldyrs/fiskesalater klar på bordet - fantastisk!

Der blev hygget og Annika lege længe med al det nye legetøj, vi voksne fik snakket, jeg fik en lur...

Til aften kom der flere gæster og endnu engang var der andre end os, der tryllede i køkkenet, så der stod grillet flæskesteg med lækkert tilbehør klar på bordet.

Alt i alt en rigtig hyggelig dag, som Annika bare nød hvert et minut af! Det var et par trætte piger, der blev puttet - velvidende at morgendagen bød på den længe ventede rejse til Dubai!

Forældrene havde derimod et par timer foran sig med pakning, nerver og forsøg på at få overblik.

(billeder må vente, da jeg sidder ved Pelles computer...)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar