onsdag den 14. september 2011

et påfund

Lina har en meget livlig fantasi. Hun er tydeligt en meget kreativ tænkende lille pige, hvilket moren jo trives vældig godt med :) Hendes verden er fyldt med gode idéer og hendes leg bærer præg af hendes lyst til at vende verden på hovedet - bare for at finde ud af, hvordan den så ser ud eller fungerer. Fordi hun er så god sprogligt, får vi også en indsigt i, hvordan hun associerer. Ofte kan jeg følge og forstå hende - sjældnere kan Pelle følge hendes tankegang. Som mor så datter? I Linas tilfælde - helt sikkert!

Et af hendes mindre flygtige påfund holder jeg meget af - i samme grad som jeg undres over oprindelsen af det. Hun bryder sig ikke om ikke at have et svar parat, når hun bliver spurgt om noget. Men som bekendt, kan man ikke altid have et svar på alting.....medmindre! Lina har opfundet et ord, som hun svarer, hvis der er noget, hun ikke ved eller noget hun er i tvivl om:

Jujli-ljampe!

Er det ikke et fantastisk ord? Jeg elsker det - fordi det bare er så meget Lina! Og fordi det bare er så genialt tænkt at finde på et allround ord, der kan klare alt :)

1 kommentar:

  1. Ja, det er ret genialt med den Jujli-ljampe, og den har efterhånden eksisteret længe, så måske bruger hun det stadig, når hun bliver så stor, så hun kan forklare, hvor sådan én kommer fra :)
    Knus fra stjernebarnets Bedste

    SvarSlet