onsdag den 6. januar 2010

Mellem Jul og Nytår

Pelle havde ferie i alle dagene mellem Jul og Nytår - og vi har bar alle fire nydt det i fulde drag. Det er det første ferie, han har haft siden Lina blev født, så det var virkelig tiltrængt! Så dagene blev bare brugt på ren familie-råhygge. Vi har absolut ingen planer haft og bare slappet af og hygget.

Vi fik bl.a. samlet Annikas nye dukkehus:



Og nu hvor vi var igang med skruetrækkere og samlevejledninger, besluttede vi, at det var tid til at få samlet Annikas nye juniorseng - som har stået på loftet og ventet på, at Lina blev for stor til vuggen. Det har hun faktisk været længe, men da vi ligesom forudså, at det ville kræve en del overskud at lære Annika at sove i en seng, hun selv kunne kravle ud af - samtidig med at vi skulle lære Lina at falde i søvn i en ny og større seng, så har vi gået og udskudt det. Men nu skulle det ske!! Jeg kørte i IKEA efter en madras til juniorsengen. Og så gik vi ellers igang - elsker den slags spontane beslutninger!!

Der blev rykket om og ryddet op og samlet seng - Annika var helt vild, selvom hun ikke var helt tilfreds med, at Lina skulle have hendes seng ;)


Overgangen til de nye senge er gået overraskende godt for begge børn - Annika kommer ikke rendende i timevis, som vi havde regnet med og Lina kan også godt falde i søvn....i hvert fald efter, jeg har lagt en pølle i hver side af sengen, så den ikke føles nær så stor :) at Lina så pt vågner maaaaange gange hver nat og vil have sin MOAR, har intet med sengen at gøre...næh vi har såmænd bare fået besøg af tigeren endnu engang - hun bare drømmer, drømmer, drømmer og skal have tryghed og nærhed for at falde i søvn igen (men ingen natmad - det er vi ovre ;))...gaaab siger jeg bare...

Men altså hvor vi alle nød et par fridage hvor vi bare var SAMMEN os fire :)

/Ida

2 kommentarer:

  1. Hihi har du også lige downloaded Photoscape? ;o)

    SvarSlet
  2. Ih, hvor er slottet blevet fint! Håber, hun bliver glad for det!

    Vivi

    SvarSlet