lørdag den 1. oktober 2011

nøglen til vores nye liv

Den har vi fået idag!! Så meget vi skulle igennem for at få vores hus - men nu har vi et hus at bo i...og hvilket hus! Det er vel nærmest gigantisk - men det er flot, og vi glæder os uendeligt meget til at flytte ind imorgen. Idag har pigerne valgt værelse, vi har grublet noget over indretningen af stuen og har stadig ingen løsning fundet. Jeg fornemmer der bliver tale om en gang trial and error - og noget med, at den stue nok får mange indretninger, inden vi finder den helt rigtige. Vi glæder os til at landscape haven, så der er grønt græs og vand i poolen - ligesom inde hos naboen. Overvejelser går sågar på om vi skal plante en palme... :) helt afhængig af, hvad sådan en fætter mon koster? Jeg tænker, at den ikke er helt billig...nu må vi se... Kommer tid kommer råd.

Frokosten blev idag indtaget på stuegulvet i vores nye hjem. Ren hygge (beklager - vi havde glemt kameraet!)! Dog var gulvet et temmelig beskidt et af slagsen - det samme er resten af huset. Så vi har været ved at få bestilt noget rengøring...så der kan blive gjort rent helt til bunds! Hvornår det kommer til at ske er mere uvist.... Kommer tid kommer råd ;)

Imorgen står den på indflytning - containeren ankommer klokken 11 om alt går vel...personligt er jeg glad, hvis bare den kommer imorgen! Og helst inden pigerne skal i seng ;) de næste dage bliver der stille på bloggen. Vi har idag fået bestilt internet, så det skulle gerne fungere fra på onsdag...om alt går vel... ;)

Huskede jeg at nævne, at vi glæder os?!! :)

3 kommentarer:

  1. Man kan sagtens finde billige planter (også palmer) hernede... Man skal bare holde sig væk fra de der garden centre rundt omkring og så tage ud til de markeder der ligger lige på kanten af ørkenen...

    Der er et (som jeg godtnok ikke har besøgt endnu) der ligger lidt væk fra hvor i har bosat jer.
    Bjarne har en vejledning til hvordan man finder derud og iflg. ham er der mange penge, at sparre på alt grønt derude...

    Går selv og overvejer, at tage min kone samt mine forældre med derud når de kommer om et par uger :)

    SvarSlet
  2. EJJJJ hvor er det SÅ dejligt for jer og helt enormt spændende! :-) Glæder mig rigtig meget til at se billeder - særligt når I er på plads og har fået skabt jer et hjem.. Dejligt det endelig lykkedes og ja må man da virkelig sige I har haft jeres "at slås med"..
    Og tillykke med 8 års-dagen i morgen. :-)
    Knus Joan

    SvarSlet
  3. Det er jo Annika :) :) :) stor jubel i stemmen hos Joakim - tænk at få en hilsen fra sin søde veninde og så også få mulighed for at se billeder af hende nede fra Dubai. Joakim glæder sig så meget til hans søster får gjort pc'en klar til han kan snakke med Annika.
    I har godt nok fået en hård start, men håber det hele nu bliver meget bedre når I har fået jeres eget kæmpe store hjem.
    Knus fra Joakim og hans familie

    SvarSlet