søndag den 23. oktober 2011

have haves

Nu sker der noget! Vi har endelig fået iværksat noget landscaping. Gartneren startede så småt med at levere materialer igår og idag har de knoklet i haven hele dagen. Det er noget af en oplevelse sådan at få det Dubaiske arbejdsliv så tæt på. Nok har vi set mangt en inder/pakistaner på cykel læsset med haveaffald, pap eller andet eller set dem knokle langs veje, på byggepladser, i parkeringskældre, supermarkeder eller andre steder, hvor der er brug for folk til vande, luge, klippe buske, mure, samle affald, feje, vaske biler, veje frugt og grønt af, pakke de handlenes varer eller hvad der ellers må være af forefaldende arbejde. Men én ting er at køre forbi, passere i et splitsekund, en helt anden ting er at have arbejderne gående i baghaven.

De ankom imorges, slæbte sådan en maskine til at stampe sand fladt med, hvor der skal lægges fliser og gav sig så ellers til at grave. De har gravet det meste af dagen - arbejdet på at slæbe sand væk, så der kan blive plads til jord, fliser, planter og græs. To mand, en trillebør og en spade. Den ene mand holder trillebøren, da denne er i stykker, så den ikke kan stå selv, den anden læsser trillebøren. De skifter opgave ind imellem. Da det var pausetid forsvinder chef-gartneren og den ene af hans arbejdere - den sidste mand ligger sig ned på vores terrasse og tager sig en lur! Det var altså en spøjs oplevelse. Ruderne i huset er tonede, så derfor kan man ikke se ind - han har derfor ikke mulighed for at vide, at det føles som om, han ligger og sover i vores spisestue ;) Annika synes det var vildt sjovt - og meget meget mærkeligt! Dog bemærkede hun, at han havde taget sine klipklapper af :D

Desværre gik deres stampe-sand-sammen-maskine i stykker, så de nåede ikke så langt idag, som de havde planlagt. Vi håber maskinen er repareret til imorgen! Så er der nemlig en chance for, at haven er færdig inden besøg fra Danmark...som er om 11 dage - wehuu :)

Her er lige lidt førbilleder af haven:

Haven på højre siden af huset

Højre side af huset


Højre side af huset (det store grå er pumpe og andet dims til poolen)

Forhaven

Baghaven

Baghaven

Baghaven

Venstre side af huset

venstre side

1 stk. sovende arbejder...

Er spændt på, hvor meget de når i morgen :)

4 kommentarer:

  1. Glæder mig til at se billeder af det færdige arbejde! Og det ER da lidt sjovt at han sådan lægger sig til at sove lige der :D

    SvarSlet
  2. Hvad med pool-manden??? Er han snart på banen, så i kan få en dukkert ind imellem..........???
    Knus Mette ( Anna-jonas)

    SvarSlet
  3. Tænk, at de kan arbejde i den varme! Det må man da beundre!

    Kærlig hilsen Vivi

    SvarSlet
  4. Ja, hvad med pool-manden? Og hvor vildt at de bare er to mand og en spade og en trillebøre! Det er da et rimeligt stort areal alligevel de skal ha' gravet op - sikke et knoklearbejde! Og det med at man lige snupper sig en lur på andres terrasse, er nok noget man aldrig ville se her i DK ;-)

    SvarSlet