mandag den 10. oktober 2011

intet nyt er godt nyt?

Denne gang gør det sig gældende. Jeg har ikke fået blogget, siden vi flyttede ind - det er der en ganske naturlig forklaring på. Jeg har simpelthen ikke haft tid. Vi har knoklet og knoklet med at komme på plads, og der er stadig et stykke vej endnu. Vi er nu der, hvor vi kun mangler at pakke 5-6 flyttekasser ud - og så mangler vi at få sat al hyggen op; billeder, hylder, gardiner (der er dog sat op i alle soverum), nips og dims - alt det, der for alvor gør huset til vores HJEM. Men vi er godt på vej - og det er virkelig virkelig dejligt.

I løbet af ugen håber vi at kunne få sat gang i noget landscaping af haven. Temperaturerne begynder at være helt humane, så det skal være snart, så vi kan få glæde af vores dejligt store have. Poolen er stadig uden vand - det har været en længere historie med en poolcleaner, der forlanger 500 dhs for at rense, fylde og tjekke den for evt. revner og sprækker. Problemet er bare, at både entreprenør og ejer er enige om, at det er betalt for... poolcleaneren har været her ude to gange, og hver gang forlanger han 500 dhs. Vi finder det helt komisk efterhånden - forleden lød samtalen noget der ligner det her:


Stor poolmand, med opgivende tonefald: "I told you before, if you want this pool cleaned it will cost you 500 dhs"
Pelle: "and I told you on the phone, that the entrepreneur and landlord agreed that the cleaning of the pool is paid for"
Stor poolmand, nu med endnu mere opgivende tonefald: "You call me, when you have 500 dhs, then I come clean your pool..."

Og så gik han... :D

Nu er ejeren sat på sagen - hans kommentar til hele fadæsen var "This is ridiculous" - jeg er tilbøjelig til at give ham ret ;)

Lige så snart vi begynder at have nogle rum så godt som færdige, så glæder jeg mig meget til at vise jer billeder! Her er dejligt at være, og der bliver endnu mere lækkert, når vi har fået styr på alle enderne :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar