lørdag den 7. august 2010

Annikas ønskeseddel - 2010

- Pippi langstrømpe dvd'er (hun har den første)


- Disney dvd'er (Den Lille Havfrue, Aladdin, Peter Pan, Skønheden og udyret, Pocahontas, Klokkeren fra Notre Dame)

- Trælegemad (hun har masser af frugt og grønt, brød og pålæg)

- bObles tumlemøbler

- Duplo (kan man nogensinde få nok? ;))

- Højtlæsningsbøger (à la Totte og Lotte-bøgerne - hun har Lotte Modsat, Lottes første børnehavedag, Lotte og børnehavevennerne, Totte er lille og Totte bager - samt en der hedder Laura hos lægen) - Alfons Åberg er også et bud på bøger, hun kunne få glæde af nu :)

- Tilskud til vinterstøvler (hun har flyverdragt - den købte jeg på bud sidste vinter ;))

- Alderssvarende spil (f.eks. http://www.leika.dk/leg_laering/spil_fra_3_aar_-_5_aar/index.php?product_id=8510&group_id=72 - hun er ret god til sådanne balance-lege og det her kan hun også lege med selv!)

- udklædningstøj (inkl sko, tasker, smykker, hatte o.lign.)

- tøj i str. 98 (pas på med bukserne - efter hun har smidt bleen er der intet til at holde bukserne oppe, så de skal være smalle i modellen og kunne indstilles i livet ellers er haremsbukser geniale til hende) - favoritmærkerne er me too, name it, ej sikke lej, katvig, krymmel (kun webshop), pompdelux (åbner først op for webshoppen d. 31. august - kan ikke købes i butikkerne), småfolk...gerne noget med knald på farverne :)

- pløk-mosaik (set her: http://www.gamleskole.dk/shop/ploekmosaik-legetoej-online-1380p.html)

- gode TRÆ-puslespil (gerne hvor det er trykt på - hun er stadig en knold til at putte ting i munden - så pap-puslespilsbrikkerne bliver hurtigt ødelagte :() - alderssvarende.

- gode kvalitets vandfarver

- vinterjakke (hun har indtil nu brugt en str. mindre i jakke end i resten af sit tøj - så vurder lige størrelsen, og sørg for at den kan byttes i tilfælde af ;))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar