onsdag den 2. december 2009

Næser og mulemænd...

Efter ikke have været hjemme i to weekender, trængte vi til en hjemmeweekend - og det fik vi så! Og hold op, hvor har vi været aktive. Vi har fået vasket 7-8 maskinfulde tøj (var bagud - igen...), ryddet op (smidt en helvedes masse reklamer ud, afleveret flasker for knap 400 kr, sat en masse på loftet, smidt ud og almen oprydning i hele hytten), vasket gulv, vasket vinduer, gjort rent, tørret støv af og pyntet op til jul - og i søndags blev der oven i købet tid til en tur i Plantorama for at købe gran og lys til juledekorationerne, som jeg dog ikke nåede at få lavet, som jeg ellers havde planlagt. I Plantorama har de en fin julestue, hvor der bl.a. er en realsize julemands-dukke, der fortæller historier og så har de jo julepynt, der giver mor her ægte julelys i øjnene - hvem der bare havde penge på kontoen til at gå amok i lækkert, smukt, glimrende og glitrende julepynt!

Annikas vuggestue ligger ikke ret langt fra Plantorama, så de bruger stedet til ture en gang imellem, da der jo også er en masse forskellige slags dyr (fisk, papegøjer, mus o.lign.) og dermed en masse for de små at kigge på og snakke om :) så hun løb stedkendt rundt i hele butikken :)

Inden vi skulle afsted, havde jeg fortalt hende, at vi skulle ud og kigge på julemænd og nisser - så i bilen derud, sad Annika nok så fornøjeligt og snakkede løs om "mulemænd og næser" :D...altså pigebarnet har sjældent den mest korrekte udtale af ordene, men det gør det bare des mere underholdende, når snakken går...hvilket vil sige tæt på nonstop, når hun er vågen ;)

/Ida

Ingen kommentarer:

Send en kommentar