fredag den 11. december 2009

Lykken er:

- en baby der bruger sut.

Som det er lige nu, så putter jeg Lina ud i barnevognen til hendes middagslure, sutten i munden, dynen og fleecetæppet godt ned om ørerne, om i haven og vupti, så sover hun. Vågner hun for tidligt; sutten i munden og hun sover videre. Om aftenen gælder det samme - i hvert fald lige i øjeblikket - godnatsang, ned i vuggen, sutten plantet i munden, dynen godt ned om ørerne, tænde for musikkaninen og så putter hun sig. Som regel vågner hun efter 30-45 minutter og skal enten have sutten eller en genopfyldningstår. I to nætter har hun nu sovet fra 19.30-7.00/7.45. Der har ellers lige været en træls periode igen...men det er dejligt, at det er til at vende i den rigtige retning igen.


Igen et billede, der ikke vil vende rigtigt....men I får da alligevel ;)

- en to-årig der gerne vil putte med sin mor

Annika er inde i en meget morglad periode. Det har flere forklaringer tror jeg, men det handler nok meget om, at Pelle ikke er så meget hjemme i øjeblikket. Hun har virkelig svært ved at falde i søvn om aftenen - sådanne perioder kommer og går - og hun er nu ved at være så stor, at hun er virkelig kreativ i sine måder til at få os ind til hende. Hun har luret, at vi kommer, hvis hun larmer meget (vi er jo bange for, at hun skal vække Lina!) - så hun kan f.eks. finde på at stå og slå sutten mod tremmerne, mens hun råber efter os, og så klynker/brokker/græder hun selvfølgelig også. Igår var hun så kreativ, at hun havde taget nattøjet af og stod og råbte, at hun frøs - you don't say!! - så måtte hun jo få det på igen. Hun forsøger sig også med, at vi skal sidde i stolen på hendes værelse til hun falder i søvn, at hun har slået fingeren/hovedet/benet og endelig at hun skal ind i mors seng. Der er selvfølgelig ikke noget af det der virker - til stor frustration. Falde i søvn - det gør hun da tilsidst ;)

Men midt nat eller tidlig morgen vågner hun helt ulykkelig og vil ind i mors seng - og i de her dage får hun lov, for det er simpelthen ren hygge! Hun kommer ind i sengen, lægger sig på sin pude, tager dukken under armen og putter sig ind til mig, hvor hun så ligger og aer mig på armen, indtil hun sover, hvis jeg lægger mig med ryggen til hende, lægger hun sig i ske med mig og aer mig da så bare på ryggen...lille lykke-pige :)



(se venligst bort fra kaos på spisebordet :D)

- søskendekærlighed
Som er grunden til, at Lina har smagt sin første vanillekrans


Her med vanillekrans i hånden, og en stolt søster, der proklamerede: "Mig giver Lina kage"

Og grunden til storhvinende baby og storkyssende to-årig:


Kyyys
- julehygge:


/Ida

1 kommentar:

  1. MEGA SNYYYYYYYYYYYD!! Jeg vil også kunne putte Arthur så nemt..... =o/

    SvarSlet