lørdag den 3. juli 2010

1,25 kg marcipan, 2850 gr smør...

...
3100 gr sukker
2500 gr mel
14 tsk bagepulver
24 æg
1½ pk kakao
1 liter mælk
1050 gr hindbær
50 blade husblas
2,8 liter piskefløde
14 pasteuriserede æggeblommer
28 passionsfrugter
1 liter appelsinjuice
500 gr. palmin
5 kg flormelis
6 pasteuriserede æggehvider
5 poser skumfiduser (de små)
1 kg kogechokolade
1 milliard timer i køkkenet
=






2 kommentarer:

  1. Nej hvor er det flot Ida! Har fulgt imponeret med i dit arbejde... hvor er det smukt håndværk, og hvor er du dygtig . Som Mark sagde, da jeg viste ham dine indlæg: "Det dér - det kan hun sgu da leve af".

    SvarSlet
  2. LÆkkert, lækkert, lækkert! Specielt fordi jeg ved hvor ÅNDSVAGT mange timer der ligger i det! Skide godt gået =) DU har gjort dit til at de får et dejligt bryllup ;)

    SvarSlet