fredag den 29. maj 2009

Frøken klokken og intuition...

Frøken klokken og intuition...
Ja, det er dem, man skal stole på, når man har et spædbarn - eller når man har børn generelt. Igår ved middagstid kom jeg til at give Lina mad et par gange indenfor 2 timer - hvilket resulterede i mavebøvl indtil omkring kl. 16. Så kan jeg lære det. Blev usikker på om hun havde fået nok mad, da hun blev ved at småbrokke...og så kom jeg til at give hende for meget mad. Pokkers!!

Så resten af dagen kørte vi den efter et Frøken Klokken - 3 timer mellem måltiderne om dagen og 2 timer om aftenen! Igår aftes fik hun igen flaske til natten - succes! Hun tog 75 ml kl. 22 og vågnede kl. 00.55, hvor hun kom over til mig og fik bryst - fra et godt spændt bryst, som derfor hurtigt mættede hende, og hun fik ikke slugt luft, så hun gik omkuld og jeg kunne lægge hende over i vuggen igen. Næste gang hun efterspurgte mad var kl. ca. 4 - og succesen gentog sig. Vi sov alle fire til lidt i otte. Annika var vågen et par gange i løbet af natten - sjovt nok samtidig med Lina. Kl. 01.15 havde hun mareridt og kom derfor ind i vores seng. Kl. 4.00 vågnede hun og var sikker på, at det var morgen - NØJ hun blev gal, da vi insisterede på, at hun skulle sove videre...men det lykkedes da efter Pelle fik hende overbevist om, at alle andre børn også sov og at fjernsynet ikke var begyndt endnu...

Idag har vi med succes kørt Linas spiseri efter Frøken Klokken - så hun har spist kl. 8.30, 11.30, 14.30 og nu er kl. 17.30 og lur mig om hun ikke begynder at ligge i liften og småbrokke sig lidt nu :)

Skrev godt nok igår, at næste indlæg skulle være Annikas - men det må blive det næste igen ;) tiden til at skrive det nu er der ganske enkelt ikke ;) (Annika ligger i øvrigt lige pt. på gulvet her i stuen iført regntøj - som hun selv har taget på - og skælder og smælder fordi hun ikke må komme på legepladsen...der bliver råbt "Nej nej nej nej" og slået og sparket i gulvet...skøre unge - det har aldrig virket før, hvorfor er det hun bliver ved med at afprøve det trick?!!)

/Ida

Ingen kommentarer:

Send en kommentar