torsdag den 26. maj 2011

Lina 2 år

Min lille Lina aka pigen der altid er glad blev 2 år for 10 dage siden. Jeg sidder med den klassiske følelse af ikke helt at kunne forstå, hvor tiden er blevet af. Samtidig kan jeg ikke helt forstå, at Lina ikke altid har været i vores liv.

Aftenen inden hendes fødselsdag, havde vi traditionen tro pyntet stuen med flag og sat hendes fødselsdagsgave frem. Vi havde ikke sat noget væggeur, da vi bare skulle nå vuggestuen til kl. 9. Men begge tøser sov helt til 7:30, så vi nåede alligevel at få lidt travlt. Da Lina vågnede (af sig selv) listede vi alle tre ind og sang fødselsdagssang. Pigen der altid er glad nød opmærksomheden i fulde drag, kvitterede med et bredt smil og bad om "Synge Linas dø'sda' mere", og så sang vi da endnu engang for solstrålen :)


Inde i stuen satte Lina sig straks til morgenmadsbordet - uden øje for den ellers ikke helt beskedne pakke, der lå på spisebordet. Efter lidt overtalelse og lovning på morgenmad bagefter, gav hun sig (skarpt flankeret af søster) til at pakke op.


Gaven vakte lykke hos både pigen der altid er glad (dog her i lettere morgenbetuttet udgave) og dennes søster.


Efter morgenmad, bleskift og påklædning var der straks mere spræl på


Pigerne var næsten ikke til at drive ud af døren - men afsted kom vi. Jeg havde (selvfølgelig) bagt kage i dagens anledning. Den bragte stor lykke hos både store og små i vuggestuen! Og Lina ELSKEDE at være midtpunkt for al opmærksomheden ;)

Fødselsdagskagen

Lina tager sandalerne af i garderoben i vuggeren - bagved kan ses billede af hende og flag i dagens anledning :)

Annika og Lina i vuggestuen - venter på kage. Lina nød tydeligt at sidde for bordenden :)



Derefter var det tid for ganske almindelig børnehave-, vuggestue-, arbejds- og specialedag.

Lige inden aftensmaden dukkede Jakob, Nanna, Bedstemor, Bedstefar og Sille op. Lina pakkede endnu et bObles tumlemøbel op samt en UV-badedragt, bObles Noahs Ark-puslespil, minidukke (som også Annika fik en af). Annika havde, som I kan se, dressed sig op i dagens anledning ;)










Resten af aftenen legede pigerne med de nye bObles-dyr. Lina pigen der altid er glad blev bedre og bedre for hver gang, så hun til sidst klarede turen op af fisken, krokodillen og elefanten uden at holde i hånd! Da gæsterne var gået hjem og det var puttetid var det to meget meget glade og meget trætte børn, der skulle puttes. Lina græd hjerteskærende "Lina mere døs'da'. Lina lege mere. Lina mere døs'da'!!". Jeg måtte nusse, synge og ae hende, og da hun faldt til ro faldt hun også i søvn. Der er vist ingen tvivl om, at Lina elskede hvert et sekund af hendes helt egen dag!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar